Ryvangs Allé 91
2900 Hellerup
Cvr-nr. 21602485

Om firmaet

D&N A/S er stiftet af Erik Dausgaard & Ib Nyboe i 1967. I 1985 og 1987 blev henholdsvis Bo P. Lundgren og Bjarne V. Jørgensen ansat i firmaet. I 1996 blev der gennemført et generationsskifte, så firmaet i dag ejes og drives af Bo P. Lundgren og Bjarne V. Jørgensen. En del af firmaet er ejet af medarbejderne.

D&N A/S er et klassisk ingeniørfirma med kerneområder indenfor byggesektoren. Firmaets kompetencer omfatter primært bærende konstruktioner og tekniske installationer. Vi har derudover et godt netværk af samarbejdspartnere, der kan supplere på mere specielle områder såsom el, miljø, brand m.m.

Arbejdsopgaver

Vores arbejdsopgaver har gennem årene omfattet næsten alt fra renovering af mindre fredede ejendomme, over privatboliger i enhver afskygning til større opgaver indenfor mere specialiserede områder såsom procesindustri, laboratorier, handicapcentre og institutioner m.m. Du kan se eksempler på tidligere opgaver her.

Medarbejdere

D&N A/S beskæftiger i dag fem medarbejdere, og med baggrund i firmaets beskedne størrelse er ledelsesstrukturen i firmaet meget “flad”. Firmaets ejere deltager aktivt i sagernes gennemførelse og forestår oftest den interne kvalitetssikring. Du kan finde D&N’s medarbejdere her.