Om Firmaet

D&N A/S er stiftet i 1967 af Erik Dausgaard & Ib Nyboe. I 1985 hhv. -87 blev Bo P. Lundgren og Bjarne V. Jørgensen ansat i firmaet og i 1996 blev der gennemført et generationsskifte, således at firmaet i dag ejes og drives af Bo P. Lundgren og Bjarne V. Jørgensen. En del af firmaet er ejet af medarbejderne.

D&N A/S er – og har altid været – et klassisk ingeniørfirma, med kerneområder indenfor byggesektoren. Firmaets kompetancer omfatter primært bærende konstruktioner og tekniske installationer, men vi har et godt netværk af samarbejdspartnere der kan supplere på mere specielle områder, såsom el, miljø, brand m.m.

Vores arbejdsopgaver har gennem årene omfattet næsten alt fra renovering af mindre fredede ejendomme, over privatboliger i enhver afskygning til større opgaver indenfor mere specialiserede områder såsom procesindustri, laboratorier, handicapcentre og institutioner m.m.

Igennem årene har D&N A/S beskæftiget 7-17 medarbejdere og med baggrund i firmaets beskedne størrelse er ledelsesstrukturen i firmaet meget “flad”. Firmaets ejere deltager aktivt i sagernes gennemførelse og forestår oftest den interne kvalitetssikring.

Det er D&N’s firmapolitik, at D&N skal være et firma som af medarbejdere og klienter forbindes med:

  • Høj kvalitet og stort ansvar – både i menneskelig og faglig forstand
  • En uhøjtidelig omgangsform præget af gensidig tillid
  • Engagement og arbejdsglæde